ΜΕΝΟΥ
Your Cart

Πληροφορίες Αποστολής & Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής


•    Με αντικαταβολή
•    Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας
•    Με PayPal
•    Με τραπεζικό έμβασμα


Τράπεζα Eurobank


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦ. ΒΥΖΑΣ 

IBAN: GR56 0260 3450 0001 6010 0959 916
Αρ.Λογ.: 0026 0345 1601 0095 9916

BIC: ERBKGRAA


Τράπεζα Πειραιώς


ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦ. ΒΥΖΑΣ

IBAN: GR64 0172 2440 0052 4406 1336 529
Αρ.Λογ.: 5244 061 336 529

BIC: PIRBGRAA


*Αναγράψτε στην αιτιολογία της τραπεζικής κατάθεσης το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό της Παραγγελία σας.


Κόστος Αποστολής


•    Το κόστος μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 30 ευρώ ανέρχεται στα 3,00 ευρώ.
•    Το κόστος μεταφορικών είναι ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 30 ευρώ.


Χρόνος Προετοιμασίας & Αποστολής Προϊόντων


Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για την έναρξη της αποστολής των προϊόντων μας ορίζεται από 1 έως 24 ώρες από την υποβολή της παραγγελίας (εκτός Κυριακής). Ο τυπικός χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι 1 – 3 εργάσιμες ημέρες και ορίζεται από την μέρα έναρξης της αποστολής. Σε περιπτώσεις απομακρυσμένων και δυσπρόσιτων περιοχών θα χρειαστούν 1-2 μέρες επιπλέον.


Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει από εξωγενείς παράγοντες (όπως απεργίες, κλείσιμο δρόμων, ακραίων καιρικών φαινομένων κλπ.) το κατάστημα μας δε φέρει καμία ευθύνη.

Οι διαθέσιμοι τρόποι αποστολής είναι:


•    Αποστολή μέσω Speedex με χρεώσεις όπως περιγράφονται παραπάνω για όλα τα είδη.
•    Παραλαβή από το κατάστημα, η οποία είναι δωρεάν


Η αντικαταβολή έχει κόστος 2€ και ισχύει για όλα τα είδη έως του ποσού των 500 ευρώ.
Σε περίπτωση ειδικών συνθηκών και ανωτέρας βίας (απεργίες, φυσικές καταστροφές, αργίες κλπ.) η Center Vizas δεν φέρει καμία ευθύνη για την καθυστέρηση παράδοσης του προϊόντος.
Για αποστολή στο εξωτερικό η τιμή διαμορφώνεται από τις ίδιες τις μεταφορικές και εμφανίζεται αναλυτικά πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.


Επεξεργασία Παραγγελιών


Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Σάββατο) κατά τις εργάσιμες ώρες. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες  κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή λόγω της ετήσιας απογραφής.


Ενδείξεις χρόνου παράδοσης και διαθεσιμότητα


Επισημαίνεται ότι πριν προχωρήσετε στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σε κάθε προϊόν  θα βρείτε ένδειξη διαθεσιμότητας. Ο αναγραφόμενος χρόνος είναι  ενδεικτικός και όχι δεσμευτικός. Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και τη συλλογή των προϊόντων στο κέντρο διανομής, όπου οριστικοποιείται και προγραμματίζεται η αποστολή της παραγγελίας σας σε όσα προϊόντα επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα. Εφόσον τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα η επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και να απορρίψει τη συγκεκριμένη πώληση. Στην περίπτωση αυτή θα ενημερώσει και θα επιστρέψει το σύνολο του τυχόν καταβληθέντος τιμήματος της ακυρωθείσας παραγγελίας. Η επεξεργασία των παραγγελιών γίνεται καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.


Ενημέρωση σε περιπτώσεις μη διαθέσιμων προϊόντων


Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης των προϊόντων. Η ενημέρωση συνήθως γίνεται εντός των επόμενων δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας στα στοιχεία επικοινωνίας που συμπληρώσατε στην παραγγελία σας.


Η συνεργασία μας με τις εταιρείες Courier


Σε περίπτωση που επιθυμείτε διευκρινήσεις σε θέματα αποστολής, η παραγγελία σας έχει καθυστερήσει ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, στα τηλέφωνα της εταιρείας (23320 20078 και 6975852008) είτε με email στο info@center-vizas.gr.


Λειτουργία Καταστήματος


Το κατάστημα έχει φυσική και διαδικτυακή παρουσία.
• Ζαφειράκη 18, Νάουσα Ημαθίας, ΤΚ 59200
Αν δεν συμφωνείτε με τους παραπάνω όρους παρακαλώ όπως να μην ανοίξετε την συσκευασία σε περίπτωση που την έχετε παραλάβει μέσω Courier και να μας την επιστρέψετε για να σας δώσουμε τα χρήματα σας πίσω αλλιώς ισχύουν τα ως άνω.
Αποστολή της παραγγελίας σας σημαίνει πλήρη αποδοχή των Όρων Συναλλαγών.
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την ομάδα της Center Vizas στο info@center-vizas.gr ή τηλεφωνικά στο 23320 20078 και 6977 585 2008.Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 -14:00 και 17:00 -21:00 και Σάββατο 9:00 -14:00.


Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας
Η ομάδα της Center Vizas